logo punt jove
Cercar grup:
Marta Knight
29.11.2018
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

Marta Knight

Marta Knight (Martorell, 1998) és una jove cantautora de folk alternatiu que va donar els seus primers passos musicals a Andorra, on va passar part de la seva infància i adolescència. Als 13 anys va començar a tocar la guitarra. Sola a la seva habitació i de forma pràcticament autodidacta, va començar a construir les seves cançons sense dir-li-ho a ningú. Poc després ja comptava amb un repertori propi.

Amb tan sol un EP de cinc cançons publicat fins avui, "Peterloo Heroes” (2017, Binary Emotions Records), Marta Knight ha rebut el reconeixement de premis com a L'Hospitalet Canta en Femení, ha realitzat més de 30 concerts en sales i petits festivals i s'ha convertit, amb la seva veu personal i les seves introspectives lletres, en una de les revelacions emergents de l'últim any i en la millor representació del talent femení local i jove. Ha captivat a crítica i públic amb el seu folk de curta distància amb tocs de indie-rock cadenciós i esperit britpop i amb cançons que deixen clares les influències d'alguns dels seus favorits, entre els quals trobem classics com Johnny Cash o Nick Drake o contemporanis com Julien Baker, Sharon Van Etten, Oasis o Kurt Vile.

Recentment ha fitxat pel segell Great Canyon Records passant a compartir catàleg amb artistes com Joana Serrat, CARLA, Mathew McDaid o Marta Delmont. El passat 14 de setembre va publicar el single “Resurrection”, la primera referència amb el segell mentre continua treballant en el seu primer disc que sortirà al 2019.

Foto: Carlota Figueras

http://www.pertigamusic.com/marta-knight/

Fotografies

Concert de la Marta Knight de la vint-i-setena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma