logo punt jove
Cercar grup:
Atomic Leopards
05.04.2019
a l'hotel
21:00h
Entrada lliure

Atomic Leopards

Atomic Leopards ens mostren un cop més les arrels del genuí Rock & Roll
i Rockabilly, barrejats amb tota classe d’estils de la música popular del passat segle XX i adaptada molt personalment al nostre temps.

Després d’una intensa gravació, els nois de Barcelona i residents a Terrassa ens presenten 14 cançons en el seu proper llargadurada (el cinquè), titulat EXOTIC. Model va ser el nom del seu quart disc, que ens va deixar, entre altres temes, un homenatge a la ciutat que els va veure néixer: “Nascut enmig de Barcelona”.
Fa poc ens van avançar un parell de singles, unes delícies titulades “Somnis de plàstic” i “Sé que li agradarà”, aquest últim al més pur estil Rockabilly, i que estan inclosos a aquest nou treball. Tot això i inacabables gires de concerts durant els últims anys, donen pas a aquest últim álbum en forma de CD, on podem escoltar unes guitarres netes i sovint amb reverberació, junt a uns agossarats solos, o un frenètic contrabaix que galopa o fa el clàssic walking bass tant típic del jazz. I per suposat, la personal veu d’en Santi. Tot això ja caracteritza el so de la banda. Lletres en anglès i altres en català que ens parlen de nits de por, amors, pactes amb el diable, velocitat i temes varis. Tres peces instrumentals i una producció acurada a càrrec dels germans Lluch, “apadrinats”, com ve sent habitual, per Josep Roig, ànima de Temps Record. Definitivament son únics en l’espècie.

http://www.atomicleopards.com

Fotografies

Concert del grup Atomic Leopards de la vint-i-vuitena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma