logo punt jove
Cercar grup:

Què és l'Hotel?

L'Hotel és un equipament municipal situat al carrer sant Isidre número 35, en els baixos de l'antic Hotel de Matadepera. A l'octubre de 2010, i després de diverses etapes, l'Hotel va tornar obrir les seves portes com espai juvenil. Aquest nou espai acull el Punt Jove de Matadepera, una sala per les entitats i els col·lectius juvenils i una gran sala polivalent. Amb la inauguració del primer equipament juvenil del municipi, l'Hotel, es pretén donar un nou rumb a la dinamització juvenil, apostant per la participació i prenent com a punt estratègic i central el nou equipament i totes les oportunitats que ens ofereix.

Què és el cicle Dijous a l'Hotel?

El cicle Dijous a l'Hotel és una programació estable de música que té lloc a l'antic Hotel de Matadepera les nits dels dijous. Va iniciar-se el març de l'any 2005; des de l'inici i fins l'actualitat realitzem dues temporades per any, una a l'hivern-primavera i una altra a la tardor-hivern, en les quals hi han passat més d'una centena de grups, de diversos estils, procedències i experiència.

Quins objectius té?

  • Aprofitant el bon equipament cultural de l'antic Hotel de Matadepera, dinamitzar l'activitat musical al poble, acostant la cultura musical a tots els ciutadans de forma gratuïta.
  • Promocionar grups novells que necessiten espais on poder presentar les seves propostes. Sempre que tinguin uns mínims exigibles de qualitat.
  • Proporcionar als grups de la zona un espai on poder actuar al seu entorn natural.
  • Fomentar la mobilitat de grups d'arreu del país i proporcionar un espai on poder actuar lluny del seu entorn natural.
  • Combinar grups novells amb altres més consolidats per tal d'oferir una programació variada. També combinar varietats estilístiques ben diferents per tal d'oferir propostes al gust de tothom.
  • Dinamitzar activitats al poble de Matadepera, per evitar que la gent hagi de marxar a altres ciutats o pobles per gaudir de l'oci i la cultura.

Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma